Nieuws

Onze winkel blijft geopend, maar als zelf winkelen nu even niet gaat, denken we graag met u mee! We komen uw bestelling graag bezorgen*. Tip: Bestel samen met uw buren!!

Bezorgschema

POSTCODEGEBIED

BESTELLING UITERLIJK GEPLAATST

BEZORGDAG

BEZORGKOSTEN

5080 - 5089

n.v.t.

Dinsdag t/m Zaterdag

€ 0

5056 - 5076

Zondag

Dinsdag

€ 0 bij bestelling boven € 24

5688 - 5689

Zondag

Dinsdag

5000 - 5053 en

5130 - 5133

Maandag

Woensdag

5000 - 5053 en

5130 - 5133

Woensdag

Vrijdag

5090 - 5096

Dinsdag

Donderdag

5511 - 5541

Dinsdag

Donderdag

Plaats uw bestelling telefonisch, per email of via de besteloptie. Betalen kan per Ideal via onze besteloptie op de website, of per pin bij de bezorger aan uw deur.

Vanzelfsprekend nemen wij de geldende hygiënemaatregelen ter voorkoming van verspreiding van het Corona virus in acht, zowel in en om ons bedrijf als tijdens bezorgmomenten.

* Warm bezorgen valt niet onder deze service. Wilt u een bestelling warm laten bezorgen, neem dan telefonisch contact met ons op.

* In flat- en appartementengebouw bezorgen we tot de deur van de hoofdingang. Vermeld dit bij het plaatsen van uw bestelling als dit op uw bezorgadres van toepassing is. Indien u niet in de gelegenheid bent uw bestelling daar in ontvangst te nemen, neem dan voor het plaatsen van uw bestelling telefonisch contact met ons op.

* Vanwege de verschillende bezorgopties die wij aanbieden (zowel kosteloos als betaald) is onze webshop nog niet optimaal ingericht om deze service te verwerken, houd er daarom rekening mee dat u mogelijk een besteldatum kunt invullen die ligt voor de bezorgdatum, maar dat we voor de kosteloze bezorgopties wel bovenstaand schema hanteren. Heeft u een spoedbestelling, neem dan telefonisch contact met ons op.

* Wij kunnen geen tijdsindicatie van het bezorgmoment geven. Zorgt u alstublieft dat er iemand thuis is om de bestelling in ontvangst te nemen.

Zowel binnen als buiten deze postcodegebieden kunt u gebruik blijven maken van onze overige bezorgmogelijkheden, kijk hiervoor bij de besteloptie. Als u vragen heeft horen wij het graag!